top of page

za 24 aug

|

Bibliotheek Oosterzele

VOLZET - Wonderland Slow Collage Art / Ladies only

Kennismakingsworkshop n.a.v. Kunstenfestival Oosterzele 2019

Registratie gesloten
NAAR ANDERE WORKSHOPS
VOLZET - Wonderland Slow Collage Art / Ladies only
VOLZET - Wonderland Slow Collage Art / Ladies only

Tijd en locatie

24 aug 2019, 10:00 – 16:30

Bibliotheek Oosterzele, Stationsstraat 13, 9860 Oosterzele, België

Prijs

Vergroot je zelfkennis, duik in je eigen wondere wereld!

Over de workshop

Na een theoretische inwijding in enkele zorgvuldig uitgekozen mythische archetypen, met als doel jezelf beter te leren doorgronden, ga je zelf aan de slag met afbeeldingen uit boeken en tijdschriften (collage art) die specifiek voor jou de archetypen in jezelf symboliseren. Door de foto’s te verknippen, te combineren, hun samenhang te veranderen en nadien op een expressieve manier gebruik te maken van o.a. verf en inkt kom je tot een diepgelaagd (slow) zelfportret. Eentje om in te kaderen!

Over de lesgeefster

Sofie De Smet is gepassioneerd door kunst en persoonlijke groei. Ze tast de grenzen af tussen verbeelding en realiteit, tussen kunst en ratio en vindt haar antwoorden in de mythologie. Vorig jaar richtte zij The Brave Tenderness Roars op: een kleinschalig creatief bewustzijnsatelier voor jonge tieners, adolescenten en volwassenen, waar aan de hand van art workshops en verhaalfluistersessies gewerkt wordt aan het ontwikkelen van een (pro-)actief bewustzijnsmechanisme ter bevordering van een gezond mentaal welbevinden. 

Klaar voor een bewuste en artistieke kijk op jezelf? Wees welkom!

Speciale deelnameprijs: 85 euro ipv 115 euro (= incl. materiaal, begeleiding, thee/koffie/water - lunch zelf mee te brengen)

Eventueel extra mee te brengen: tijdschriften en boeken waarin geknipt mag worden en je eigen schaar (zeker wanneer je linkshandig bent)

Je inschrijving is pas definitief na overschrijving van het bedrag met vermelding 'workshop 24/08/19'.

Over het kunstenfestival

De voorbije 2 jaar vormde Oosterzele het decor van een unieke Kunstroute waarbij jong en oud kon genieten van kunst in allerlei vormen. Dit jaar wordt het evenement uitgebreid tot een heus kunstenfestival, met als centraal thema 'Wonderland'. Tijdens het kunstenfestival biedt The Brave Tenderness Roars enkele kennismakingsworkshops aan.

Het Kunstenfestival Oosterzele 2019 is een organisatie van de dienst Bibliotheek en Toerisme i.s.m. Davidsfonds Oosterzele en vtbKultuur Land van Rode.

Deel deze workshop!

bottom of page