top of page

Aanbod art workshops

giphy.gif

Van goden en godinnen


Deze specifieke Slow Collage Art workshops zijn er voor iedereen die druk ondervindt van een vaak terugkerend moeilijk patroon in zijn/haar leven -- die daar op een ongedwongen manier meer wil over weten en tegelijk nieuwsgierig is naar mogelijke verborgen artistieke skills.


Zoals vrouwen die zich graag ontfermen over anderen en zich daardoor vaker 'kwetsbaar' voelen. Of vrouwen die net makkelijk hun mannetje staan, maar zichzelf nu en dan tekort voelen schieten in hun vrouwelijke energie.  Misschien ben je eerder een type dat emoties opkropt of je gooit er alles meteen uit, wat dan vaak jouw relaties met anderen saboteert?

Maar ook mannen zijn hier aan het juiste adres. Ben je bijvoorbeeld planmatig ingesteld en laat je je niet snel laten leiden door emoties waardoor je soms moeilijk sympathie kunt opbrengen voor een chaotisch of gevoeliger type? Misschien heb je als man last van een overgeërfde patriarchale ingesteldheid en weet je niet hoe je jezelf daarvan kan bevrijden?  Mogelijks is het net andersom en weet je niet hoe je je vrouwelijke energie
ten goede kan inzetten?

Zelfkennis en kunst
 

Indien dat soms gebeurt dan is de kans groot dat er een specifiek archetype achter de schermen van je psyche actief is.

Maar ook als kunst je altijd al geboeid heeft en je er stiekem van droomt ooit zélf een kunstwerk te maken, dan is een dagworkshop als deze beslist iets voor jou.

Een artistiek diepgelaagd zelfportret creëren dat gezien mag worden, dat een centrale plek in je leefruimte verdient en je er bovendien elke dag aan herinnert hoe je steeds weer van jezelf kan houden om dan ook milder en zachter te worden ten opzichte van anderen, is een onmiskenbaar mooi geschenk voor jezelf. 

Het enige wat je hoeft te doen, is je oren spitsen, je gevoel op scherp stellen en tijdens het artistieke luik je creatieve handen gebruiken. Eens goed kunnen lachen met jezelf moet ook kunnen.

Vrouwen die dus wat meer inzicht in zichzelf willen krijgen, bewuster willen worden van het innerlijk mechanisme dat hen soms drijft, zullen veel artistiek plezier beleven aan deze workshop. Na de workshops voelen ze zich meer ontspannen in hun zijn,
ook  tegenover anderen.


Ook mannen zitten hier goed wanneer ze zichzelf en hun plaats in de wereld op een verhalende en visuele manier willen leren begrijpen. Archetypen doen je immers lachen én huiveren, maar vooral ook begrijpen waarom je soms doet wat je doet.

Want om het overheersende patriarchaat waarin we leven ten goede te keren, voor zowel man als vrouw, is in de eerste plaats zelfkennis en een groter zelfbewustzijn nodig.
 

Via deze unieke art workshops leer je jezelf op een eerlijke en ongedwongen manier kennen. Je leert hoe je je vrouwelijke en mannelijke eigenschappen op elkaar kan afstemmen zodat je de balans kan opmaken bij alles wat je doet, voelt en denkt.

Ik heet je alvast van harte welkom op een boeiende en verruimende ontdekkingstocht in je bewustzijn.

Meer ontdekken over helende kunst

TBTR_FBomslag_godinneninelkevrouw_edited.jpg

Godinnen in elke vrouw

 

Voor wie?
 

voor wel en niet-creatievelingen vanaf 10 jaar
 


Wat leer je concreet?

In kunst en verhalen is geen symbool, metafoor of archetype toevallig. Alles vormt een beeldspraak voor een dieper liggend spiritueel principe en proces.

Verwacht je aan een boeiende inwijding in de werking van de
universele archetypen (oerbeelden) van de Griekse goden en godinnen. In vele van hen zul je je herkennen, andere zul je misschien ontkennen, maar onberoerd zullen ze je in ieder geval niet laten.

Daarna leer je ze ook creatief uiten en dit via
allerhande technieken en materialen.
We gaan aan de slag met afbeeldingen uit tijdschriften die specifiek voor jou de mythische archetypen in jezelf symboliseren. Door de foto’s te verknippen, te combineren, hun samenhang te veranderen en nadien op een expressieve manier gebruik te maken van o.a. acrylverf en inkt komen we tot een boeiend zelfportret.

 

Individuele workshop Slow Collage Art in kleine groep
 

Deze workshop individueel ervaren in groep? Een eye-opener wordt het alvast!
Het thema van de Griekse godinnen is erop
gericht om je eigen vrouwelijke polariteit en haar motieven te onderzoeken vanuit een oprechte belangstelling, zonder oordeel. Deze workshop is dus niet enkel naar vrouwen gericht, het helpt ook mannen om inzicht te krijgen in hun vrouwelijke energie en/of in die van hun eigen vrouw/partner. 
Een mooi geschenk in persoonlijke ontwikkeling!

Prijs: €125/pers
<25j: €110/pers

 

Start: 9u30 - Einde: 17u30 (7u)

(lees ook de voorwaarden en werking onderaan de pagina)
 

Vormen jij en je vrienden/ vriendinnen een gezellige 'tribe'?
Misschien zijn jullie op zoek naar een verfrissende
vrijgezellen- of reünieactiviteit?
Vul dan bij de boeking de optie 'tribe' in en krijg een korting van €10/pers.
Enkel geldig vanaf 5 personen (max. 7 personen).

Duo-workshop Slow Collage Art in kleine groep
 

Deze workshop in kleine groep met je kind beleven? Een wijze keuze!
Zo leer je als ouder/volwassene
niet alleen jezelf, maar ook je 'tiener' (vanaf 10 jaar) op een kunstige en educatieve manier een helder inzicht krijgen in zijn/haar
vrouwelijke polariteit. De nadruk ligt vooral op een een-op-eenverbinding tussen volwassene en kind. Het thema van de Griekse godinnen is erop gericht om elkaars motieven te onderzoeken vanuit een oprechte belangstelling, zonder oordeel. Niet gemakkelijk, wél een bijzondere ervaring, en vooral een mooi geschenk voor ieders persoonlijke groei!

Prijs:
€155/duo

(bv. moeder/vader + 1 dochter/zoon, meter/peter + petekind,...)

Start: 9u30 - Einde: 17u30 (7u)
(lees ook de voorwaarden en werking onderaan de pagina)

Workshop Slow Collage Art in privésfeer
 

Deze workshop liever privé beleven? Dat kan, zowel op je eentje als in duo. Het inwijdingsgedeelte mag dan iets beknopter zijn, de one-on-onebegeleiding des te intenser!

Prijs: €225/pp of €225/duo

Start: 14u - Einde: 18u (5u)
(weekdag of zaterdag, overeen te komen - lees ook de voorwaarden en werking onderaan de pagina)
 

PROGRAMMA >


 

Lees hier wat deelnemers ervan vonden
 


Goden in elke man

Individuele workshop Slow Collage Art in kleine groep
 

Deze individuele workshop zal beschikbaar zijn in het voorjaar van 2024.Later zal ook een duo-workshop aan bod komen, ook specifiek voor vaders en hun zonen.
 

Volg The Brave Tenderness op Instagram om op de hoogte te blijven.
 

Voorwaarden

Leeftijd kinderen min. 10 jaar. Voorkennis of artistieke skills zijn voor deze art workshop niet vereist. De groepen worden bewust klein gehouden zodat iedereen persoonlijk kan worden begeleid. (max. 7, ook voor een 'tribe')

Alle prijzen zijn incl. de theoretische inwijding (hetzij uitvoerig of beknopt), alle materiaal, persoonlijke artistieke begeleiding + water/koffie/thee. Breng je eigen lunch mee voor een volle dag, alsook je eigen schaar mocht je linkshandig zijn.

Betalen kan contant of per overschrijving.


 

Deze art workshop op locatie boeken?
 

Voor een grotere groep zoals op school of als teambuilding voor je organisatie of bedrijf? Contacteer me voor info en prijzen.

bottom of page