top of page

Op een weekdag of za in overleg (9u-13u)

|

The Brave Tenderness

De held in jezelf / privé

Privé duo-workshop Slow Collage Art - vanaf 10 jaar - keuze uit 2 sprookjes

De held in jezelf / privé
De held in jezelf / privé

Tijd en locatie

Op een weekdag of za in overleg (9u-13u)

The Brave Tenderness, Pelgrim 9, 9860 Oosterzele, België

Prijs

Voor wie?

Voor jezelf met je dochter of zoon, nichtje of neefje, vriend of vriendin, moeder of vader,... Met one-on-onebegeleiding in privésfeer.

Wat leren jullie concreet?

'De Verhalenfluisteraar' leest een kernsprookje* en met als doel inzichten te scheppen die het bewustzijn vergroten, zodat we de held in onszelf ontdekken. Daarna werken jullie als duo samen het verhaal uit aan de hand van afbeeldingen uit tijdschriften. Deze worden verknipt en zo gecombineerd dat voor jullie de kern van het verhaal een unieke vorm krijgt. Nadien wordt de collage bewerkt met o.a. acrylverf en inkt zodat deze onherkenbaar wordt.

Naast het een-op-een verbinden, is het thema er vooral op gericht om via symbolische figuren en beeldspraken te ontdekken wat er binnenin onszelf plaatsvindt en uiterlijk om ons heen gebeurt. Symbolische verhalen kunnen daar verheldering in brengen.

Op die manier leren we via onze objectieve waarnemingen, ons denken en onze intuïtie de prijsgegeven geheimen van een sprookje integreren in ons bewustzijn. Kortom, jullie worden zélf 'verhalenfluisteraars'. Een absoluut verrijkende workshop voor lichaam, geest en ziel!

*Er is keuze uit twee sprookjes met als thema's: een inwijding in de intuïtie of de eigen groep vinden -> op voorhand te bepalen.

Deelnameprijs

195,- euro*

- van 9u-13u

- incl. korte inwijding in het sprookje, persoonlijke artistieke begeleiding, alle materiaal, thee/koffie/water

- indien je linkshandig bent, breng je best ook een eigen schaar mee

>> Deze art workshop is zowel voor creatievelingen als voor mensen die nog nooit eerder een penseel vasthielden!

Stuur een mailtje naar thebravetendernessroars@gmail.com om een dag naar keuze samen vast te leggen. Je inschrijving is pas definitief na betaling.

Meer info? 0485 422 816

Deel deze workshop!

bottom of page