top of page

Aanbod mentorship helende kunst

giphy-2.gif

Voor wie?

 

Voor beginnende of reeds toegewijde kunstzinnigen die hun artistieke werk naar een hoger niveau willen brengen en tegelijkertijd dieper in zichzelf willen duiken.

 


Via art mentoring help ik je artistieke skills zowel technisch als inhoudelijk optillen naar je hoogst mogelijke niveau; een proces waarbij je evolueert als kunstenaar
én groeit als mens. 


 

Precies om die reden wens ik een huiselijke plek te creëren waar kunst en zelfkennis elkaar ongedwongen vinden, waar ruimte wordt gecreëerd voor zowel artistieke praktijk als persoonlijke groei.

 

Door ook een blik te werpen op ons onbewuste, en dit te uiten via kunst, vinden we immers een manier om vanuit onze kwetsuren onszelf terug te vinden en opnieuw verbinding te maken met onze innerlijke, intuïtieve natuur.


Hierbij pleit ik ten allen tijde voor een gezonde kritische reflectie op het leven met de nodige rationele daadkracht, maar al evenzeer pleit ik voor het gebruiken van onze irrationele en intuïtieve skills zoals het doorvoelen van onze psychische kwetsbaarheid.


Wil jij jezelf beter leren kennen, begrijpen, liefhebben, uiten, herscheppen...

op een ontspannen, maar vooral kunstzinnige manier?

Jezelf verdiepen in je ziel en dat visueel tot uiting brengen?
 

Dat kan in kleine groep met The Brave Intensive
of één op één met The Brave One-on-One.

 

Voel je van harte welkom in het atelier!

FullSizeRender 17.jpg

The Brave Intensive
Driedagentraject art healing mentorship in kleine groep

Elke maand kan er worden ingeschreven voor 3 opeenvolgende sessies
van telkens 2 of 3 uur voor het volwassenen-, jongeren- of tieneratelier; sinds kort is er ook een atelierwerking voor mensen met jongdementie.

 

De sessies gaan door in kleine groep en op vaste dagen, verspreid over 3 weken.

We starten elk traject met een diepgelaagde oefening, een inspirerend verhaal, een filosofisch gesprek of een bestaand kunstwerk, met als doel persoonlijke thema's aan te halen waarbij je je eigen gedragspatroon, ook in relatie tot anderen, beter leert kennen en begrijpen. We gaan op denk- én voeltocht om dan over te gaan tot expressieve actie,
zonder meer te verwachten dan wat je kan geven.

Centraal staat dat je zal worden uitgedaagd om naar zowel je kracht- als schaduwplekken te kijken, erover te durven fantaseren en hierbij gevoel voor symbolen, vormen, kleur, techniek en materiaal* te ontwikkelen. Tijdens het traject gebruik je ook een art journal om er je voorstudies en bevrijdende inzichten in op te tekenen.

 

Na 3 sessies ga je naar huis met één of meerdere kunstwerken die je dichter
bij jezelf hebben gebracht en laten zien wat er voor jou werkelijk toe doet en

hoe je dat kan onthouden.
 

De groepen worden bewust klein gehouden zodat iedereen persoonlijk kan worden begeleid (max. 3 cursisten). Enige creatieve aanleg is wenselijk, behalve voor het atelier voor mensen met jongdementie.


Verschillende atelierwerkingen
 

NIEUW! Jongdementieatelier
 

Prijs: €195/pers - totaal aantal atelieruren: 6u

Volwassenenatelier
 

Prijs: €195/pers - totaal aantal atelieruren: 9u


 

Jongerenatelier (15-23j)
 

Prijs: €150/pers - totaal aantal atelieruren: 6u


 

Tieneratelier (10-14j)
 

Prijs: €115/pers - totaal aantal atelieruren: 6u

Bekijk hier wat deelnemers ervan vonden

PROGRAMMA >

TBTR_erwin_sofie.jpg

The Brave One-on-One
One-on-one art healing mentorship

Een-op-eenbegeleiding kan al in één enkele sessie van 3u, maar ook korte en langetermijntrajecten zijn bespreekbaar. Een one-on-onesessie wordt in overleg vastgelegd op een weekavond van 18u tot 21u.

 

Als toegewijde artistiekeling, jong of oud, word je persoonlijk begeleid om zowel schildertechnisch als inhoudelijk een dan niet bestaand werk naar een hoger niveau te tillen, ongeacht het stijlgenre of de gebruikte materialen en technieken.
Daarbij schep je op een geheel ongedwongen manier, bevrijdende inzichten in jezelf.

FEEL

THINK

INTEGRATE

CREATE

PRESENT

Je krijgt ondersteuning bij het doorvoelen van je werk, het stellen van diepere denkvragen omtrent de thema's in je werk, het artistiek integreren van nieuw verworven zelfinzichten, het creëren en/of verfijnen van je eigen schildertechniek en stijl,
en last but not least, bij het
presenteren van je werk​.

Verderwerken aan een bestaand werk?


Stuur voorafgaand een foto door van het werk, laat weten welk materiaal je gebruikt en breng het werk mee op de eerste sessie.

 

Starten vanaf nul?

Voorafgaand enkele afbeeldingen doorsturen van kunstwerken of kunstenaars die jou aanspreken helpt voor een snelle opstart.

Prijs: €155 voor 3u

Lees hier wat deelnemers ervan vonden

 

 

PROGRAMMA >

Voorwaarden

Voor zowel de atelierwerkingen als een one-on-onesessie zijn enige artistieke skills wenselijk. Alle prijzen zijn incl. materiaal*, persoonlijke begeleiding
+ water/koffie/thee.

Betalen kan contant of per overschrijving.

* behalve je eigen art journal (schetsboek), canvasdoeken en olieverf

bottom of page