top of page

Op een weekdag of za in overleg (9u-13u)

|

The Brave Tenderness

Godinnen in elke vrouw / privé

Privé duo-workshop Slow Collage Art - vanaf 10 jaar

Godinnen in elke vrouw / privé
Godinnen in elke vrouw / privé

Tijd en locatie

Op een weekdag of za in overleg (9u-13u)

The Brave Tenderness, Pelgrim 9, 9860 Oosterzele, België

Prijs

Ontplooi samen jullie verdoken artistieke talent, vergroot jullie zelfkennis en duik in de mythologische wereld van de Griekse godinnen!

Voor wie?

One-on-onebegeleiding in privésfeer voor jezelf met je dochter, nichtje, vriendin, moeder,... vanaf 10 jaar!

Over de art workshop

Een art workshop beleven met je dochter, nichtje, vriendin, moeder,... ? Een wijze keuze! Zo leer je ook jouw dierbare op een kunstige en educatieve manier een helder inzicht krijgen in hun eigen karaktertrekken. De nadruk ligt vooral op een een-op-eenverbinding tussen jullie beide. Het thema is erop gericht om elkaars motieven te onderzoeken vanuit een oprechte belangstelling, zonder oordeel. Niet gemakkelijk, wél een bijzondere ervaring en vooral een mooi cadeau in persoonlijke ontwikkeling!

Allereerst worden jullie op een boeiende manier ingewijd in 7 Griekse godinnen met als doel jezelf én de ander beter te leren doorgronden. De godinnen belichamen immers de innerlijke krachten (archetypen) die ons als meisje/vrouw beïnvloeden.

Na een korte, illustrerende uiteenzetting gaan jullie aan de slag met afbeeldingen uit boeken en tijdschriften (collage art) die specifiek verwijzen naar de archetypen die je in jezelf kan activeren om tot bloei te komen. Door de foto’s te verknippen, te combineren, hun samenhang te veranderen en nadien op een expressieve manier gebruik te maken van o.a. acrylverf en inkt kom je tot een diepgelaagd (slow) zelfportret. Eentje om in te kaderen!

Over de lesgeefster

Sofie De Smet is gepassioneerd door kunst en persoonlijke groei. Ze tast de grenzen af tussen verbeelding en realiteit, tussen kunst en ratio en vindt haar antwoorden in de wereld van de sprookjes en de mythologie.

Klaar voor een bewuste en artistieke kijk op jezelf en de ander? Voel jullie welkom!

Deelnameprijs

195,- euro

- van 9u tot 13u

- incl. beknopte inwijding in de mythologische wereld van de Griekse godinnen, persoonlijke artistieke begeleiding, alle materiaal, thee/koffie/water

- indien je linkshandig bent, breng je best ook een eigen schaar mee

>> Deze art workshop is zowel voor creatievelingen als voor mensen die nog nooit eerder een penseel vasthielden!

Stuur een mailtje naar thebravetendernessroars@gmail.com om een dag naar keuze samen vast te leggen. Je inschrijving is pas definitief na betaling.

Meer info? 0485 422 816

Deel deze workshop!

bottom of page