top of page

za 17 apr

|

Kamer-A

Godinnen in elk meisje / duo workshop Slow Collage Art

Duo workshop - vanaf 14 jaar

Registratie gesloten
NAAR ANDERE WORKSHOPS
Godinnen in elk meisje / duo workshop Slow Collage Art
Godinnen in elk meisje / duo workshop Slow Collage Art

Tijd en locatie

17 apr 2021, 09:30 – 17:30

Kamer-A, Wijkschoolstraat 17, 9860 Oosterzele, België

Prijs

Ontplooi samen jullie verdoken artistieke talent, vergroot jullie zelfkennis en duik in de mythologische wereld van de Griekse godinnen!

Voor wie?

Voor jezelf en een tienermeisje vanaf de leeftijd van 14 jaar!

Over de art workshop

Een art workshop met je tienerdochter of nichtje beleven? Een wijze keuze! Zo leer je ook jouw dierbare tiener op een kunstige en educatieve manier een helder inzicht krijgen in hun eigen karaktertrekjes. De nadruk ligt vooral op een een-op-eenverbinding tussen jullie beide. Het thema is erop gericht om elkaars motieven te onderzoeken vanuit een oprechte belangstelling, zonder oordeel. Niet gemakkelijk, wél een bijzondere ervaring en vooral een mooi cadeau in persoonlijke ontwikkeling!

Allereerst worden jullie op een boeiende manier ingewijd in 7 Griekse godinnen met als doel jezelf én de ander beter te leren doorgronden. De godinnen belichamen immers de innerlijke krachten (archetypen) die ons als meisje/vrouw beïnvloeden.

Na de illustrerende uiteenzetting gaan jullie aan de slag met afbeeldingen uit boeken en tijdschriften (collage art) die specifiek verwijzen naar de archetypen die je in jezelf kan activeren om tot bloei te komen. Door de foto’s te verknippen, te combineren, hun samenhang te veranderen en nadien op een expressieve manier gebruik te maken van o.a. acrylverf en inkt kom je tot een diepgelaagd (slow) zelfportret. Eentje om in te kaderen!

Over de lesgeefster

Sofie De Smet is gepassioneerd door kunst en persoonlijke groei. Ze tast de grenzen af tussen verbeelding en realiteit, tussen kunst en ratio en vindt haar antwoorden in de wereld van de sprookjes en de mythologie.

Klaar voor een bewuste en artistieke kijk op jezelf en de ander? Voel jullie welkom!

Deelnameprijs

145,- euro* 

- incl. inwijding, persoonlijke artistieke begeleiding, alle materiaal, thee/koffie/water 

- lunch en mondmasker brengen jullie zelf mee; indien je linkshandig bent, breng je best ook een eigen schaar mee 

- 1,5m afstandsmaatregel wordt gewaarborgd

>> Deze art workshop is zowel voor creatievelingen als voor mensen die nog nooit eerder een penseel vasthielden!

Inschrijven kan tem 11/4. Reserveer je plek en stuur een mailtje naar thebravetendernessroars@gmail.com met vermelding van deze art workshop. Je inschrijving is pas definitief na overschrijving.

Meer info? 0485 422 816

Deel deze workshop!

bottom of page