top of page

za 31 aug

|

Bibliotheek Oosterzele

Slow Collage Art / Father&Son

Leeftijd zoon: vanaf 10-15 jaar Kennismakingsworkshop n.a.v. het Kunstenfestival Oosterzele 2019

Registratie gesloten
NAAR ANDERE WORKSHOPS
Slow Collage Art / Father&Son
Slow Collage Art / Father&Son

Tijd en locatie

31 aug 2019, 10:00 – 16:30

Bibliotheek Oosterzele, Stationsstraat 13, 9860 Oosterzele, België

Prijs

Vergroot je zelfkennis, duik in jullie eigen wondere wereld!

Over de workshop

Na een theoretische* inwijding in talrijke mythische archetypen, met als doel jezelf en je zoon beter te leren doorgronden, ga je samen aan de slag met afbeeldingen uit boeken en tijdschriften die specifiek voor jullie de archetypen in jezelf symboliseren. Door de foto’s te verknippen, te combineren, hun samenhang te veranderen en nadien op een expressieve manier gebruik te maken van o.a. verf en inkt kom je samen tot een diepgelaagd (slow) zelfportret van jullie beide. Eentje om in te kaderen!

* het theoretische gedeelte is afgestemd op de leeftijdscategorie 10-15 jaar

Over de lesgeefster

Sofie De Smet is gepassioneerd door kunst en persoonlijke groei. Ze tast de grenzen af tussen verbeelding en realiteit, tussen kunst en ratio en vindt haar antwoorden in de mythologie. Vorig jaar richtte zij The Brave Tenderness Roars op: een kleinschalig creatief bewustzijnsatelier voor jonge tieners, adolescenten en volwassenen, waar aan de hand van art workshops en verhaalfluistersessies gewerkt wordt aan het ontwikkelen van een (pro-)actief bewustzijnsmechanisme ter bevordering van een gezond mentaal welbevinden.

Klaar voor een bewuste en artistieke kijk op jezelf? Wees welkom!

Leeftijd zoon: vanaf 10 tot 15 jaar

Speciale deelnameprijs: 100 euro/duo ipv 135 euro/duo (= incl. materiaal, begeleiding, thee/koffie/water - lunch zelf mee te brengen)

Eventueel extra mee te brengen: tijdschriften en boeken waarin geknipt mag worden en je eigen schaar (zeker wanneer je linkshandig bent)

De inschrijving is pas definitief na overschrijving van het bedrag met vermelding 'workshop 31/08/19'.

Over het kunstenfestival

De voorbije 2 jaar vormde Oosterzele het decor van een unieke Kunstroute waarbij jong en oud kon genieten van kunst in allerlei vormen. Dit jaar wordt het evenement uitgebreid tot een heus Kunstenfestival, met als centraal thema 'Wonderland'. Tijdens het Kunstenfestival Oosterzele 2019 biedt The Brave Tenderness Roars enkele kennismakingsworkshops aan.

Het Kunstenfestival is een organisatie van de dienst Bibliotheek en Toerisme i.s.m. Davidsfonds Oosterzele en vtbKultuur Land van Rode.

Deel deze workshop!

bottom of page