top of page

za 13 feb

|

Kamer-A

Godinnen in elk tienermeisje / Slow Collage Art duoworkshop (1)

Vanaf 14 jaar

Registratie gesloten
NAAR ANDERE WORKSHOPS
Godinnen in elk tienermeisje / Slow Collage Art duoworkshop (1)
Godinnen in elk tienermeisje / Slow Collage Art duoworkshop (1)

Tijd en locatie

13 feb 2021, 08:30 – 12:30

Kamer-A, Wijkschoolstraat 17, 9860 Oosterzele, België

Prijs

Ontplooi samen jullie verdoken artistieke talent, vergroot jullie zelfkennis en duik in de mythologische wereld van de Griekse godinnen!

Voor tieners vanaf 14 jaar!

Over de duo art workshop

Deze workshops met je tienerdochter of nichtje beleven? Een wijze keuze! Zo leer je als volwassene niet alleen jezelf, maar ook jouw dierbare tiener op een kunstige en educatieve manier een helder inzicht krijgen in hun karaktertrekjes. De nadruk ligt vooral op een een-op-eenverbinding tussen jullie beide. Het thema is erop gericht om elkaars motieven te onderzoeken vanuit een oprechte belangstelling, zonder oordeel. Niet gemakkelijk, wél een bijzondere ervaring en vooral een mooi cadeau in persoonlijke ontwikkeling!

Op een boeiende manier word jullie beiden ingewijd in 7 Griekse godinnen met als doel jezelf én de ander beter te leren doorgronden. De godinnen belichamen immers de innerlijke krachten (archetypen) die ons als vrouw beïnvloeden.

Na de illustrerende uiteenzetting gaan jullie aan de slag met afbeeldingen uit boeken en tijdschriften (collage art) die specifiek verwijzen naar de archetypen die je in jezelf kan activeren om tot bloei te komen. Door de foto’s te verknippen, te combineren, hun samenhang te veranderen en nadien op een expressieve manier gebruik te maken van o.a. acrylverf en inkt kom je tot een diepgelaagd (slow) zelfportret. Eentje om in te kaderen!

Over de lesgeefster

Sofie De Smet is gepassioneerd door kunst en persoonlijke groei. Ze tast de grenzen af tussen verbeelding en realiteit, tussen kunst en ratio en vindt haar antwoorden in de wereld van de sprookjes en de mythologie.

Klaar voor een bewuste en artistieke kijk op jezelf en de ander? Voel jullie welkom!

Deelnameprijs

150,- euro* 

- incl. inwijding, persoonlijke artistieke begeleiding, alle materiaal, thee/koffie/water 

- lunch en mondmasker brengen jullie zelf mee; indien je linkshandig bent, breng je best ook een eigen schaar mee 

- 1,5 meter-maatregel wordt gewaarborgd

*excl. 21% btw voor zelfstandigen

>> Deze art workshop is zowel voor creatievelingen als voor mensen die nog nooit eerder een penseel vasthielden!

Inschrijven kan tem 11/4. Reserveer je plek en stuur een mailtje naar thebravetendernessroars@gmail.com met vermelding van deze art workshop. Je inschrijving is pas definitief na overschrijving.

Meer info? 0485 422 816 of www.thebravetendernessroars.eu

Deel deze workshop!

bottom of page